Het is weer zover, Batibouw staat voor de deur en ook dit jaar geniet je van buitengewone condities voor al jouw bouwplannen. Al zal de 62e editie van de Batibouwbeurs er dit jaar wel een tikkeltje anders uitzien. Zo zal de beurs niet plaatsvinden in Brussels Expo, maar gewoon bij jou thuis want Batibouw is in 2021 virtueel!

Batibouw condities Debondt Veranda’s

Heeft Covid-19 ook roet in de bouwplannen gegooid? Geen probleem, dankzij de Batibouw saloncondities kan je dit jaar extra profiteren. Zo ontvang je tijdens de Batibouwperiode een korting van 6% btw op een uitbreiding van jouw woning aan de hand van een veranda, pergola, poolhouse, carport of zoveel meer. De actie is geldig van 27/02/2021 tot en met 07/03/2021, dus wacht niet te lang. 

Neem online contact op met onze experts, zij geven je graag professioneel advies en een antwoord op al jouw vragen. 

Praktische info Batibouw Virtueel

Om ervoor te zorgen dat je alle informatie en advies op een veilige manier kan ontvangen, gaat de beurs dit jaar virtueel door. Hoe gaat dit concreet in zijn werk? Vooraf dien je als bezoeker een bezoekersprofiel aan te maken via de Batibouwwebsite. Vervolgens kan je vanaf 27/02/2021 tot en met 07/03/2021 gratis inloggen en onze virtuele stand bezoeken.

Via het virtueel Batibouw platform vind je alle informatie over de exposanten, dus ook die van ons. Wens je een woordje uitleg of heb je een vraag? Dan kan je live in gesprek gaan met ons via onze chat of via een videogesprek. Via deze weg geeft één van onze experts jou alle informatie waarnaar je op zoek bent. 

Nog meer info nodig of maak je liever een afspraak in onze showroom? Maak eenvoudig een afspraak of vraag meteen een offerte op maat aan en geniet tijdens de Batibouwvoorwaarden een korting van 6% btw op jouw aankopen.

Wij kijken er alvast naar uit en verwelkomen jou graag op onze virtuele stand.

Tot dan!