Bezoek Debondt Verandas op Batibouw!

17 februari 2020

Debondt Verandas Batibouw

 

Een nieuw jaar, een nieuwe Batibouw – wellicht de grootste beurs in BelgiĆ« voor wie (ver)bouwt, uitbreidt of renoveert! Was je al van plan om Batibouw te bezoeken? Kom dan zeker eens langs aan onze stand 08352. Nog een gaatje in de planning tussen 29 februari en 8 maart? Dan is dit een uitgelezen kans om inspiratie op te doen voor jouw woning of veranda!

Batibouw condities

Net zoals op de beurs Wonen van vorige maand geven we naar goede gewoonte speciale condities! Ook nu werken we graag een gepersonaliseerde offerte uit op maat van jouw project en wensen. Kan je niet op Batibouw aanwezig zijn? Jammer, maar geen nood: ook wie buiten de beurs van onze speciale condities wil genieten, kan contact opnemen voor een offerte met aangepaste prijzen. Als dat geen service is!

Praktische informatie Batibouw

De beurs gaat door in Brussels Expo (van 29 februari tot en met 8 maart) en is vlot bereikbaar, zowel via de auto als via het openbare vervoer. Belangrijk: om Batibouw te bezoeken dien je je op voorhand te registreren. Meer praktische info vind je via deze link terug. We kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen op onze stand!