Brustor Opendeurdagen 2019

25 september 2019

Debondt Veranda’s opent haar showroom tijdens 4, 5 en 6 oktober!

Binnen minder dan twee weken is het weer zover: onze jaarlijkse Brustor Opendeurdagen! Op 4, 5 en 6 oktober nodigen we jullie graag uit in onze showroom voor een hapje, drankje en een gezellige babbel.

 

Waarom zou ik de Opendeurdagen bezoeken?

Denkt u eraan een terras te plaatsen en/of uw huidige infrastructuur te renoveren? Misschien zit u opgescheept met een vervelende lichtinval van buitenshuis waarvoor u een oplossing zoekt? Is uw huidige terras niet voldoende uitgerust om weer en wind te doorstaan? Of u nu met een concreet probleem zit waar u professioneel advies voor zoekt, of u wilt gewoon meer uitleg over de producten van Brustor, spring gerust eens binnen voor vrijblijvende info.

 

Wat is Brustor?

Brustor is al jaren uw expert op vlak van terrasoverkappingen en zonneluifels. Van aluminium kaders tot de duurzaamste stoffen – de zonweringen en screens van Brustor zijn van de bovenste plank. Afhankelijk van de gewenste afmetingen, materialen en functionaliteiten begeleiden we u steeds in uw zoektocht naar de perfecte match.

 

Bezoek ons vrijblijvend voor gratis advies!

Of u nu aan het (ver)bouwen bent, nieuwe wooninspiratie zoekt of uw project wilt bespreken – kom gerust eens vrijblijvend langs tijdens onze Brustor Opendeurdagen. Onze openingsuren tijdens de Opendeurdagen blijven hetzelfde als anders, die u via deze link eenvoudig kan raadplegen. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom!

 

Brustor Opendeurdagen 2019