Debondt Verandas op de beurs Wonen in Mechelen

7 januari 2020

Debondt Verandas Wonen

 

Heb je grootse plannen voor jouw woning in 2020 en ben je op zoek naar de laatste trends in bouwen, renoveren en interieur? Plan dan zeker een bezoekje in naar de beurs Wonen van zaterdag 25 januari tot en met zondag 2 februari.


Dé bouwbeurs voor de consument

In tegenstelling tot sommige andere beurzen die tijdens deze periode plaatsvinden, richt Wonen zich in de eerste plaats op de consument. Geen complexe bedrijfsmaterie maar persoonlijk advies op maat van jouw woning of project. Ook over veranda’s, pergola’s en terrasoverkappingen zal je er enorm veel praktische info terugvinden. Kom zeker eens langs op onze stand (259) om vrijblijvend over je (toekomstige) veranda te praten bij een lekkere koffie!

Plattegrond beurs Wonen

Beurscondities Debondt Verandas

Naar aanleiding van de beurs Wonen geven we bij Debondt Verandas ook speciale condities! Afhankelijk van jouw project ontvang je zo een gepersonaliseerde offerte met een mooie korting. Onze beurscondities gelden zowel voor bezoekers van de beurs Wonen als voor geïnteresseerden die niet op de beurs zelf aanwezig kunnen zijn. Neem dus zeker contact op voor meer informatie en om mee te kunnen profiteren van onze beurscondities!


Praktische informatie beurs Wonen

De beurs gaat door in de Nekkerhallen van Mechelen (van 25 januari tot en met 2 februari) en is vlot bereikbaar, zowel via de auto als via het openbare vervoer. Er is ook kinderopvang voorzien voor onze allerkleinste bezoekers. Meer praktische info vind je via deze link terug. We kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen op onze stand!