Vandaag de dag is een veranda een volwaardige uitbreiding voor de woning geworden waar je het hele jaar door van kan genieten. Je creëert heel wat extra ruimte waarin je tot rust kan komen en bovendien zorg je voor veel meer natuurlijke lichtinval. Het blijft echter niet bij deze 2 voordelen. Zo zijn er nog een aantal sterke punten, die je zeker zullen overtuigen om een veranda te plaatsen. Wij sommen ze in dit blogbericht alvast even op.

Een extra leefruimte met open gevoel

Met een veranda creëer je heel wat extra ruimte, die je zelf kan invullen hoe je maar wil. Maak je er een tweede woonkamer van, een kantoorruimte, een gezellige eetkamer of een zithoek? De opties zijn eindeloos! Debondt veranda’s staat je bij met advies om tot een ontwerp te komen dat perfect aansluit bij de stijl van de woning.

Door het plaatsen van een veranda creëer je een vrij en open gevoel. Door de glazen muren valt de grens tussen binnen en buiten als het ware weg. En voel je je meer verbonden met wat er zich buiten afspeelt.

Meer natuurlijke lichtinval

Kenmerkend voor een veranda zijn uiteraard de grote glaspartijen. Door het plaatsen van een veranda haal je in één keer veel meer zonlicht naar binnen dan voordien. En dat licht heeft een positieve invloed op ons welzijn. Het maakt mensen niet alleen opgewekter, maar het verbetert ook de gezondheid in het algemeen.

Een plek om tot rust te komen

Moderne veranda’s zijn tegenwoordig perfect geïsoleerd waardoor ze een plekje worden waar je het hele jaar door tot rust kan komen. Ze bieden de ideale oplossing om je even weg te trekken uit het drukke leven. Lekker met een goed boek neerploffen in een sofa, of even quality time met het gezin inplannen. Zalig!

Geniet het hele jaar door van jouw veranda

Vroeger had je veranda’s die in de zomer veel te warm werden en in de winter te koud, maar die tijd is voorbij. Wij zorgen ervoor dat de geplaatste veranda goed geïsoleerd is, zodat je er elk seizoen van kan genieten. In de wintermaanden genieten van een lekker ontbijtje met uitzicht op een prachtig sneeuwlandschap, of in de zomer wegzakken in een gezellige loungehoek met een cocktail in de hand.

Een investering die zichzelf terugbetaalt

Een veranda is niet enkel een algemene meerwaarde voor een huis, maar de waarde van de woonst zelf stijgt er ook door. Hoeveel deze waardestijging exact bedraagt hangt natuurlijk af van verschillende factoren, zoals de gebruikte materialen en de grootte. Maar ook bijvoorbeeld van de energieprestatie. Daarom is het ook belangrijk om te kiezen voor een goed geïsoleerde veranda. Zo verhoog je de energieprestatie van de woonst, en dus de algemene waarde ervan. De investering die je nu dus doet om een veranda te plaatsen, verdien je ruimschoots terug bij een eventuele doorverkoop.

Snelle plaatsing

Het plaatsen van een veranda gaat heel snel. Debondt veranda’s zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren kan genieten van jouw veranda. De opbouw loopt bijvoorbeeld veel sneller dan de plaatsing van een traditionele stenen aanbouw. Je achtertuin hoeft er zo ook geen weken bij te liggen als een kleine bouwwerf.

Bovendien werken wij zonder tussenpersoon. Hierdoor blijft de communicatie onderling zeer duidelijk en kunnen we de werkzaamheden efficiënt en naar wens uitvoeren.

Ook zin gekregen om een veranda toe te voegen aan jouw woning? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, advies of afspraak.