Over Debondt

Generaties

Debondt Veranda’s is een verhaal over generaties heen, echt vakmanschap zit immers in de genen en geef je door. In 1959 werd het bedrijf boven het doopvont gehouden door Karel Debondt die het bedrijf vervolgens doorgaf aan zijn rechterhand. Dit zijn nog steeds de huidige eigenaars wiens vrouw en dochter ondertussen ook deel uitmaken van het bedrijf.

Onze 3 troeven

In de loop der jaren groeide de onderneming uit tot een uit de kluiten gewassen KMO met 24 medewerkers, maar 3 zaken veranderen niet: de focus op kwaliteit, de aandacht voor de klant en de familiale aanpak. 3 onmiskenbare troeven die ook vandaag nog het verschil maken. 

over debondt

Eigen atelier

Hoewel het verhaal begon in Asse, vind je ons vandaag terug in Herne. Daar beschikken we over een ruime productieruimte met magazijn. Alle materialen worden in het eigen atelier vervaardigd door onze stielmannen met jarenlange ervaring op de teller. Zo garanderen we een uitstekende kwaliteit op een duurzame manier. 

Showroom Herne

Verder ontvangen we je er ook graag in onze showroom waar je een heel aantal modellen kunt ontdekken. Maar net zo goed werken we een totaalconcept op maat voor je uit. Trouwens ook in Vilvoorde beschikken we over een showroom, waar we je met plezier enkele modernere varianten voorschotelen. Keuze zat dus en ongetwijfeld kunnen we ook jouw verwachtingen overtreffen. 

Showroom Vilvoorde

Ook in Vilvoorde beschikken we over een showroom, waar we je met plezier enkele modernere varianten voorschotelen. Keuze zat dus en ongetwijfeld kunnen we ook jouw verwachtingen overtreffen. 

Nieuws

Op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt bij Debondt Verandas? Hier houden we je op de hoogte over de laatste nieuwtjes. 

Contacteer ons

Meer weten of een voorstel op maat?

Meer weten of een
voorstel op maat?

Meer weten over onze veranda’s, pergola’s of bijgebouwen en deze bekijken? Maak een afspraak in onze showroom in Herne of Vilvoorde. Uiteraard kun je via het onderstaande formulier ook gelijk een afspraak of offerte aanvragen. 

Meer weten over je huidige project of zit je met vragen? Contacteer onze klantendienst op het nummer +32 (0)2 452 41 25  en we helpen je graag verder. 

Showroom Herne

Showroom Vilvoorde

Volg ons op: