Zaterdag 7 oktober gaat de bisbeurs alweer van start en loopt deze tot en met zondag 15 oktober. Bisbeurs staat gekend als dé grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen die plaatsvindt in Flanders Expo te Gent. Je vindt er kwalitatieve verdelers, inspiratie en professioneel advies over uitbouw, bijgebouwen, keukens, badkamers, interieurafwerking, hernieuwbare energie en nog veel meer! Het is de ideale plek om jouw (ver)bouwplannen goed te starten. Kom langs op de stand van Debondt Veranda’s en bespreek met ons de uitbreiding van jouw woning. 

Kom naar stand 1475

Staat de bisbeurs al in jouw agenda gepland? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand in hal 1 stand 1475. Wijzelf staan klaar om je te voorzien van de benodigde informatie en advies om je droomuitbouw en/of pergola tot werkelijkheid te kunnen laten komen. Ontdek er zeker ook onze actievoorwaarden.

Bij Debondt Veranda’s kiezen we voor een familie aanpak, kwaliteit en aandacht voor de klant. Onze realisaties dienen als een echte inspiratiebron voor jouw project. Bezoek gerust één van onze showrooms of kom ze bekijken op onze stand. Zo sta je alweer een stapje dichter bij het volgen van je droom!

Zien wij jou op onze stand? Of maak je liever een afspraak in onze showroom? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Maak je liever een afspraak in onze showroom? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.