De zomerse temperaturen staan al even voor de deur, maar hoe haal je dat zomergevoel nu naar binnen? Met onze 3 trends creëer je in een handomdraai een summer vibe in jouw veranda! Zo kom je de zomermaanden helemaal tot rust in deze binnenruimte of geniet je van een gezellige avond met familie en vrienden.

Geen idee hoe je jouw veranda zomers kan opfleuren? De Bondt Verandas helpt je op weg. Met onderstaande trends kom je jouw veranda gegarandeerd niet meer uit.

1. Geef kleur aan je veranda

Als je aan de zomer denkt, dan denk je automatisch aan felle kleuren. Geef daarom je veranda een extra zonnige touch door kleur toe te voegen met verschillende accessoires:

✔️ Kussens met een leuke print of in een felle kleur

✔️ Bijzettafeltje met kaarsen

✔️ Kadertjes met tropische visuals

✔️ Bohemian vloer- of wandtapijt

✔️ Hangstoel of andere zitmeubels 

✔️ Lampionnen, lichtsnoer of andere led-verlichting

2. Haal wat groen naar binnen

Fan van een exotische uitstraling? Dan mogen groene tinten absoluut niet ontbreken. In combinatie met de felle kleuren van de accessoires waan je je meteen in een tropische oase. Haal dus extra planten en bloemen van buiten naar je overkapping. Ook met enkele hangplantjes of bloempotjes aan de muur is het verschil snel gemaakt.

Onderschat ook zeker de kracht niet van de kleur of textuur van je bloempot. Weeg je keuze dus goed af. Wil je graag een Ibiza-vibe creëren? Dan zal een rieten bloempot dat gevoel onderbouwen. Liever iets feller? Colorblocking is in deze zomer, dus experimenteer er op los.

3. Hou de warmte buiten

Nog een pluspunt aan planten in je veranda: ze houden de zon buiten als je ze voor je ramen plaatst. En met al die zomerse temperaturen is dat zeker een pluspunt. Een andere manier om de warmte buiten te houden is door te kiezen voor zonwerende ramen of een zonwering. Bij Debondt Verandas helpen we je met advies op maat. 

Vergeet ook niet om voldoende te verluchten. Zet regelmatig een raam of deur open of voorzie verluchtingsroosters. Zo denk je naast de warmte buiten houden ook aan je gezondheid. Nog steeds te warm? Dan is een airco installeren ook een optie.

Met een veranda geniet je dubbel zo hard van de zomermaanden. Wil je zelf een veranda plaatsen of aanpassingen doen aan je huidige veranda? Contacteer ons vrijblijvend of kom langs in onze toonzaal om inspiratie op te doen.