Wie vakantie zegt, zegt ‘zon, zee en strand’. Heerlijk genieten op het strand met een cocktail in de hand terwijl je de zon voelt branden op je gezicht. De vakantie is de ideale gelegenheid om memorabele momenten te beleven met vrienden en familie. Maar kan je deze momenten enkel op een buitenlandse trip beleven? Integendeel, een staycation is minstens even leuk!

Mede door het Coronavirus en de daaropvolgende gedwarsboomde reisplannen is een staycation de nieuwste en meteen razend populaire trend van 2020. Een staycation of all-in vakantie in je eigen huis is niet alleen een enorm duurzame en budgetvriendelijke vakantie, maar bespaart je ook tonnen stress en laat je opnieuw genieten van de kleine dingen in het leven.

Jouw huis en tuin omvormen tot een paradijs

De voorbije maanden werden vele klusjes, die al veel te lang zijn blijven liggen, eindelijk aangepakt. Een nieuw likje verf aan de muren, een opknapping in de tuin of hier en daar een reparatie. Vele woningen zien er beter uit dan ooit dus waarom zou je de zomer ergens anders doorbrengen? Deze zomer worden de vakantiehuizen simpelweg naar je thuis gebracht. 

Raak je nog niet in vakantiestemming van jouw huis of tuin? Met enkele simpele veranderingen tover je jouw huis en tuin om tot een zomers paradijs. Wij geven alvast enkele tips mee.

Kortom: een staycation is het perfecte alternatief om zonder stress of overbodig lawaai alles te doen waar je zin in hebt. Op een budgetvriendelijke manier kan je nieuwigheden in je omgeving ontdekken en extra genieten van jouw thuis. Dit alles simpelweg in je achtertuin en met zoveel vrienden en familie als je maar wilt.

Klaar om jouw tuin ook om te toveren? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.