Realisaties pergola's

Onze pergola realisaties

Ontdek onze pergola realisaties en laat je inspireren voor jouw droom pergola. Een pergola is een open veranda en wordt vaak in de tuin gebruikt. Het bestaat uit een open raamwerk van verticale palen of zuilen die verbonden zijn met horizontale balken aan de bovenkant. Deze balken creëren een soort dakstructuur, maar laten nog steeds licht en lucht door. Zo’n pergola is de ideale manier om schaduw te creëren in jouw tuin en perfect als zithoek of terras. Daarnaast wordt een pergola ook vaak gebruikt in combinatie met een veranda. Zo creëer je meer binnenruimte, maar ook een mooie plek buiten waar je kan vertoeven bij mooi weer. 

Een pergola heeft dus alleen maar voordelen, al zeker als je het gebruikt in combinatie met een veranda. Ga nu van start met het samenstellen van jouw droom pergola en kies Debondt Veranda’s als partner, want kwaliteit trotseert de tijd. Ontdek hier onze pergola realisaties en krijg inspiratie voor jouw woonuitbreiding. 

Jouw pergola op maat?

Heb je meer vragen in verband met jouw droom pergola? Of nood aan meer advies? Kom langs in onze showroom of contacteer ons. Wij helpen je graag verder. 

Veranda's

Nood aan meer inspiratie en ben je benieuwd naar onze veranda's? Ontdek hier onze realisaties