Realisaties Veranda's

Onze veranda realisaties

Ontdek verschillende realisaties van onze veranda’s en laat je inspireren voor jouw woning. Het is de ideale woonuitbreiding om meer plaats en licht te creëren. Het is natuurlijk niet eenvoudig om jouw droomveranda samen te stellen. Om bepaalde keuzes te maken kan je ons altijd contacteren of langs komen in één van onze toonzalen voor meer advies. Ontdek hier al onze veranda realisaties en ga van start met het bepalen van jouw droomveranda.

Jouw woning uitbreiden met een veranda is de ideale manier om slim te investeren in jouw woning. Met een veranda zal je jouw woning uitbreiden naar jouw tuin toe. Dit zorgt voor meer lichtinval wat ideaal is. Bij Debondt Veranda’s staat kwaliteit op de eerste plaats, want kwaliteit trotseert de tijd. Wij zorgen ervoor dat jouw droomveranda werkelijkheid wordt. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij realiseren alles. 

Moderne veranda

De moderne look en feel van jouw woning doortrekken naar jouw tuin kan met een moderne veranda, pergola of bijgebouw. Door de strakke lijnen en het platte dak kan je een stijlvolle extra touch creëren aan jouw woning. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een moderne veranda wanneer je geen moderne woning hebt. Dit zal de woning opfrissen en een extraatje geven. Meer inspiratie nodig voor jouw moderne veranda. Lees dan onze blog “Haal inspiratie uit deze moderne veranda’s”. Ontdek hieronder onze moderne veranda realisaties. 

Klassieke veranda

De klassieke stijl van jouw huis meenemen naar jouw veranda? Dat kan met een op maat gemaakte veranda van Debondt. Door de klassieke stijl van jouw woning door te trekken naar je veranda creëer je de ideale woning. Met een klassieke veranda van Debondt zorg je voor een extra leefruimte in jouw woning. Een keuken, living, hobbykamer of gewoon extra ruimte: alles kan met een veranda van Debondt. Ontdek hier onze realisaties van klassieke veranda’s en krijg inspiratie voor jouw woning! 

Jouw veranda op maat?

Wil jij genieten van jouw tuin met een veranda? Heb je advies of meer informatie nodig? Direct jouw offerte aanvragen? Contacteer ons vandaag nog en samen bouwen wij de veranda van jouw dromen! 

Pergola's

Nood aan meer inspiratie en ben je benieuwd naar onze pergola's? Ontdek hier onze realisaties.