moderne veranda

Steeds meer mensen vallen voor een moderne veranda. Waarom? De strakke lijnen en het platte dak zorgen voor een stijlvolle extra touch aan je woning. Niet enkel bij een hedendaagse, moderne woning, maar ook bij een klassieke woonst kan zo’n eigentijdse uitbreiding een eyecatcher zijn. Wil je zelf ook een moderne veranda laten plaatsen? Haal inspiratie uit onderstaande realisaties voor de uitbreiding van jouw woning, jouw droomveranda. 

Moderne veranda’s ter inspiratie

Een nieuwe moderne veranda kopen, doe je niet in 1-2-3. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden, zoals het materiaal en de kleur. Daarom is het belangrijk dat je enkele realisaties onder de loep neemt. Zo krijg je een beter beeld van wat je wel en niet mooi vindt. Bekijk hieronder verschillende moderne veranda’s van Debondt Veranda’s als inspiratiebron.

It’s all about the details

Waaraan herken je nu een moderne veranda? 

  • Grote glaspartijen. De ramen lopen helemaal tot boven en worden niet in stukken opgedeeld. Zo wordt een ruimte met veel lichtinval gecreëerd. 
  • Plat dak. Eenvoud staat centraal bij veranda’s en dat komt ook tot uiting in het dak. Het platte dak werkt het strakke geheel af, maar ook met een vlakke lichtstraat erin verwerkt kan de veranda er trendy uitzien.
  • Aluminium. Het materiaal bij uitstek voor een strakke veranda is natuurlijk aluminium. Ook in combinatie met hout behoudt de veranda zijn moderne look and feel. Nog een voordeel: door het gebruik van aluminium is je veranda duurzaam en onderhoudsvriendelijk.   
  • Eenvoudige vorm. Lijkt de veranda op een kubus of een rechthoek? Dan ben je zeker dat het een moderne veranda is. Veel extra versieringen zal je dus niet terugvinden. Recht, vlak en simpel: de basis van een moderne architectuur. 
  • Uitstekende isolatie. Niet alleen de moderne veranda maar ook een klassieke veranda is voorzien van de juiste thermische isolatie. Hierdoor kunnen we in de winter en zomer de ideale leefruimte garanderen, wat  zeker geen overbodige luxe is.
moderne veranda

Versterk met een designvol interieur

moderne veranda

Een moderne veranda zonder een hedendaags interieur is natuurlijk een no go. Daarom geven we je enkele suggesties mee om je veranda ook aan de binnenkant te laten stralen. 

  • Vul de ruimte op met designvol meubilair zoals een strak keukenblad en moderne keukenstoelen.
  • Kies voor inbouwspots in combinatie met een staande lamp die de aandacht trekt.
  • Zorg er ook voor dat de verwarming in lijn ligt met het moderne interieur. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte radiator of een airco die je zowel warmte als afkoeling kan bieden.  
  • Last but not least: de vloerbekleding. Van een marmeren tegel tot keramisch parket, er zijn talloze moderne mogelijkheden.

Laat je inspireren door al onze moderne veranda realisaties. Wil jij de extra ruimte die perfect bij jouw woning past? Dat kan met een moderne veranda. Kom langs in onze toonzaal in Herne of Vilvoorde voor advies op maat of neem contact met ons op.