Bedrijf

Wij zijn een modern en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van:

– Veranda’s
– Pergola’s
– Overkappingen en zonneluifels

Onze veranda’s worden gefabriceerd volgens de meest geavanceerde productietechnologieën.

Wie bij Debondt binnenstapt met het idee om zijn/haar woning met een veranda uit te breiden, wordt van begin tot einde professioneel begeleid.

We werken met twee basismaterialen. Aluminium en hout. Bij een uitvoering in hout kiezen we resoluut voor afrormosia. Deze houtsoort behoort tot de beste ter wereld.

Vooraleer een veranda wordt geplaatst, zal het hout grondig geschaafd, geschuurd en ondergedompeld worden in een impregneermiddel, hetwelk rot-, worm- en schimmelbederf uitsluit en het hout nog meer verduurzaamt.

Naast hout kan je kiezen voor aluminium. Hier opteert Debondt voor hoogwaardig thermisch onderbroken aluminium dat in alle kleuren geleverd kan worden. Dit materiaal is zeer sterk en vormvast, laat geen condensvocht toe en vraagt praktisch geen onderhoud.

De zaakvoerder is zelf bij elk project betrokken zodat alle mogelijkheden van uitvoering, ontwerp en materialen kunnen besproken worden in functie van zijn praktische ondervinding en ervaring. Wij werken zonder tussenpersonen zodat wij zeer gunstige prijzen kunnen voorleggen.

U kunt ook een kijkje komen nemen in onze toonzaal, dagelijks open van:
8u00 – 12u00 en 12u30 – 16u30
zaterdag van 11u00 – 16u00
of na afspraak